Een goed humeur, een goede gezondheid en zingen gaan vaak samen!

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat zingen goed is voor de gezondheid. Met name het immuunsysteem schijnt er een positieve impuls van te krijgen. Overigens hebben de onderzoekers ook ontdekt dat het humeur van zangers verbeterde tijdens het zingen. Dat is mooi meegenomen: ook voor thuis!

Door te zingen kom je letterlijk op adem: Je ademt in en bij het uitademen vorm je de mooiste klanken, al het andere laat je los. Kom gewoon even luisteren en zing maar mee, dat gaat echt vanzelf.
We repeteren op de dinsdagavond, van 20.00 tot 22.00 uur in Theater de Speeldoos aan de Vliertstraat 6 5261EL in Vught.

Loop eens vrijblijvend binnen!

Vul dit formulier in als u lid wilt worden:

Naam*

Emailadres*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Belangrijke gegevens

• Repetities: dinsdagavond, van 20.00 tot 22.00 uur
• Locatie:Theater de Speeldoos aan de Vliertstraat 6 5261EL in Vught.
• Voor leden van het koor geldt een contributieregeling. De contributie kan betaald worden per jaar, per halfjaar of per kwartaal. Voor 2018 geldt een contributie van € 50,00 per kwartaal. De contributie kan worden overgemaakt op bankrekening
NL76 RABO0132 5322 12 van het Vughts MannenKoor.