Mannen doe mee!

Het Vughts Mannenkoor is op zoek naar jullie.
Neem je beste vrienden mee, dat maakt de eerste stap wat eenvoudiger en laat je meeslepen door het enthousiasme.

Wie zijn wij?

Op 25 februari 1917 werd in Vught de basis gelegd van het huidige Vughts Mannenkoor. Onder de naam 'Werkmanskring' werd het koor opgericht opgericht voor

'eenige afleiding in ons schoon, doch kleinzielig, futloos Vught'.

Dat zingen een mooie afleiding is valt niet te ontkennen en geldt nu, meer dan 100 jaar later nog, maar dat Vught kleinzielig en futloos is zouden wij niet durven herhalen.
Het Vughts Mannenkoor is een koor dat volop in beweging is. Nieuw modern repertoire heeft een vaste plek bij ons koor verworven, maar ook de klassieke mannenkoorzang laten wij niet aan ons voorbijgaan.
Het is niet alleen verjonging in repertoire dat wij nastreven, ook in uitstraling willen wij verjongen. Dat alles onder de bezielende leiding van onze dirigent Wilma van der Schoot.
Of je jong of oud bent: elke dinsdag op onze repetitieavond ben je welkom om eens vrijblijvend binnen te lopen; proef de sfeer en ga met ons werken aan het Vughts Mannenkoor 2.0.
Zingen is een bewezen perfecte manier om lekker op adem te komen om niet futloos te worden. Doe niet kleinzielig en kom lekker bij ons zingen.

Vul dit formulier in als u lid wilt worden:

Naam*

Emailadres*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Belangrijke gegevens

• Repetities: dinsdagavond, van 20.00 tot 22.00 uur
• Locatie:Theater de Speeldoos aan de Vliertstraat 6 5261EL in Vught.
• Voor leden van het koor geldt een contributieregeling. De contributie kan betaald worden per jaar, per halfjaar of per kwartaal. Voor 2018 geldt een contributie van € 50,00 per kwartaal. De contributie kan worden overgemaakt op bankrekening
NL76 RABO0132 5322 12 van het Vughts MannenKoor.